Industria alimentară
Industria alimentară

Sectorul alimentar se numără printre industriile de top din România, care înregistrează cea mai mare dinamică din perspectiva consumului, cu un ritm de creștere accelerat, în care jucătorii încearcă să găsească soluții optime de eficientizare a producției din perspectiva costurilor. Cea mai mare provocare pentru producătorii alimentari din România o reprezintă exportul și aici serviciile de #consultanță fiscală și de #management au un rol important.

Citește mai mult
Mașini și utilaje
Mașini și utilaje

Sectorul industrial, reprezentat de mașini și utilaje, este un domeniu complex dat de arhitectura companiilor ce activează aici. Piața echipamentelor industriale joacă un rol important în economie, în special pe segmentul productivității. Aici, procesele tehnologice sunt mai lungi, cu gradul de inovație mai mare și necesarul unei forțe de muncă la un nivel de pregătire superior. Ecuația cu acționariat, management performant și program de dezvoltare este rezolvabilă în mare măsură prin servicii de audit și consultanță.

Citește mai mult
Transporturi
Transporturi

Industria de transport accelerează în același ritm cu restul industriei. Aceasta este mai mult decât o proiecție a rezultatelor economice, este un drum plin de provocări, atât legislative cât și de management. Rolul transporturilor este determinant pentru industrie, astfel încât logistica, fluxurile și resursa umană amplifică succesul sau eșecul unei companii pe piață.

Citește mai mult
Mediu
Mediu

Industria de mediu, un sector relativ nou în economia generală, ca urmare a normelor europene de protecție a mediului, adună din ce în ce mai mulți jucători. De la firme foarte mici, până la companiile multinaționale, toate încearcă să-și adapteze politicile economice și fiscale la evoluția pieței. Este un domeniu economic cu foarte multe reglementări juridice și fiscale, care necesită o maximă atenție asupra detaliilor, mai ales atunci când analizăm performanțele de management.

Citește mai mult
Construcții
Construcții

Industria de construcții din România are o traiectorie sinusoidală, marcată de evenimentele economice importante din economie sau politică. Este un domeniu foarte sensibil la evoluția generală a pieței și uneori imprevizibil pe termen lung. Din acest motiv, anticiparea unor elemente majore care pot afecta dezvoltarea firmelor din domeniu este principala preocupare a echipei noastre de consultanți. O astfel de anticipare, urmată de măsuri eficiente de management sau de fiscalitate, poate face diferența dintre succes sau eșec.

Citește mai mult
Industria prelucrătoare
Industria prelucrătoare

Un sector greu de activitate, care implică mai multă forță de muncă decât media altor industrii, motiv pentru care performanța se prelucrează cu multă răbdare și experiență. Deciziile din această industrie au un impact major asupra parcursului dezvoltării și sunt de natura investițiilor sau chiar a unor fuziuni din ce în ce mai prezente pe piață. Jucătorii din industria prelucrătoare sunt în general firme mari și foarte mari, ce nu pot acționa instant. Orice schimbare are nevoie de etape pregătitoare, de studii de impact, pentru ca mai apoi, să se poată acționa. În plus, multe dintre aceste firme sunt cotate pe piețele financiare și orice decizie cu grad ridicat de risc poate afecta cotația acestora.

Citește mai mult
Servicii
Servicii

O industrie a serviciilor în care componenta umană are cel mai important rol, pentru că practic, aceasta este resursa de bază a activității. Dacă în alte industrii automatizarea poate influența performanțele firmelor, aici oamenii și procedurile de lucru sunt esențiale pentru dezvoltare. Importanța serviciilor de audit, respectiv consultanța de management în cadrul industriei serviciilor nu poate fi pusă la îndoială, pentru că aici totul de rezumă la impecabil. Servicii hoteliere impecabile sau servicii IT impecabile, reprezintă baza afacerilor.

Citește mai mult

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.