proiecte-sociale geseidl

Corporate Social Responsibility #CSR

Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate. Ne pasă de cei de lângă noi, oferim încredere și siguranță celor care înțeleg că mișcarea este motorul pentru o lume mai bună, mai sănătoasă.

Cum reușim să facem lumea mai bună, viața mai frumoasă tuturor?

Prin lucruri mici, făcute în fiecare zi, din ce în ce mai bine, punând umărul alături de cei de lângă noi în toate proiectele realizabile în care ne putem implica. În noiembrie 2016 am reușit să înființăm Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate, prin care susținem proiectele sportive ale comunității și să încurajăm cât mai multă lume să creadă în sport, în orice formă: ca părinte care își susține copilul la un mic eveniment, ca tânăr care dorește să se afirme în activitatea sportivă, ca echipă acolo unde mai mulți entuziaști își stabilesc performanța ca obiectiv comun.

Avem alături de noi mai mulți antrenori, fiecare activând în cluburi sportive de renume național în ciclism și atletism cu rezultate deosebite și medalii internaționale. În mâna lor și cu ajutorul nostru, copii talentați pot ajunge campioni naționali sau internaționali, iar ceilalți din cluburile respective pot duce o viață de sportiv, o viață sănătoasă, un model pentru tânăra generație. Acești tineri ne sunt un model prin pasiunea pe care o au pentru sport și performanță în condițiile în care nu au sprijin decât din familie.

Vrem, ca prin sport, să aducem nu doar sănătate celor care îl practică dar și socializarea care vine cu orice eveniment sportiv! Să ne cunoaștem și în afara facebook-ului, a whatapp-ului și sms-urilor. Să ne cunoaștem în afara întâlnirilor de afaceri și să ne îmbogățim viața cu prietenii frumoase! Dacă îți place ideea noastră și vrei să ajuți este foarte simplu!

Vino alături de noi ca voluntar, sponsor sau chiar doar cu idei de acțiuni.

Cum poți fi voluntar?

Oferindu-te ca voluntar, nu? Dacă îți plac ideile noastre și vrei să participi alături de noi, trimite-ne un email la [email protected]! Avem nevoie de ajutorul tău și te așteptăm cu drag!

Ai idei de proiecte?

Am fost implicați în organizarea de evenimente publice și am participat la multe competiții, atât ca sportivi cât și ca organizatori și mai recent părinți! Dar, pe lângă ideile noastre, orice idee nouă este bine venită.

Ești proprietarul unei afaceri sau decident într-o companie mare?

Vino alături de noi să sponsorizăm o dorință, o pasiune, o performanțe

Împreună putem aduce susținerea și bucuria viitorilor campioni. Vino alături de noi!Suntem aproape de a finaliza primul teren de minifotbal pentru copii din parcul Nord, Ploiești.Un proiect început din dorința de a oferi copiilor perspectiva mișcării dar și a performanței. Poate un viitor campion sau un număr 10 pe tricoul naționalei de fotbal? Noi facem primul pas și dăm o prima pasă decisivă, apoi viitorul va fi al lor.

PROIECTUL NOSTRU MEDICAL: DONEZ - DONEZI - ÎMPREUNĂ DONĂM OXIGEN, PENTRU VIAȚĂ.

Este o campanie susținută de ASOCIAȚIA GESEIDL PENTRU SPORT ȘI SĂNĂTATE, pentru achiziția unei noi stații de oxigen la spitalul CF din Ploiești.

Te salut,

Sunt Constantin Popa, fondatorul AGSS și te invit, timp de două minute, să citești acest scurt mesaj, pentru ca la final să înțelegi valoarea implicării tale. Cu puțin timp înainte de pandemie, spuneam că afacerile sunt făcute de oameni, cu oameni și pentru oameni. Apoi, a venit pandemia cu tot felul de probleme, dar cea mai importantă fiind cea medicală.

Tot pandemia și izolarea ne-a redefinit noțiunea de speranță și ajutor. Ajutorul nostru, a celor care înțelegem că indiferența nu este o soluție. Da, banii pot cumpăra și sănătate.

După o discuție cu directorul medical al Spitalului CF din Ploiești, Dr. Totolici, am înțeles că aici este nevoie urgentă de o nou stație de oxigen, cu o capacitate de peste 20 mc, pentru că toată rezerva actuală este asigurată cu butelii închiriate. Șansa la viață a celor internați la ATI depinde de acest oxigen. Prețul unei noi stații este de aproape 500.000 lei, iar spitalul nu are fonduri alocate.

Până acum, am reușit să strângem aproape 250.000 de lei, dar mai este nevoie de încă 250.000 de lei. DONEAZĂ și tu pentru acest proiect medical al Spitalului CF Ploiești. Nu contează suma, contează dorința ta de a fi “la înălțime” și de a reda speranța oamenilor.

DONEAZĂ ȘI TU!

Donația se poate face atât prin completarea declarației D230 (împreună cu împuternicirea) cât și prin virament direct către:

ASOCIAȚIA GESEIDL PENTRU SPORT ȘI SĂNĂTATE

Cont: RO79RNCB0205152805510001, BCR Ploiești.

Ne mobilizăm să împărțim bucurii, pentru ca la final să adunăm zâmbete. Asta știm să facem, asta te rugăm și pe tine să faci, alături de noi.

Constantin Popa, Coordonator Proiect


ENERGY CYCLING by Robert POPA

Energy Cycling Geseidl

Sunt Robert POPA și cred că performanța este pentru fiecare dintre noi, indiferent ce facem. Da, mișcarea susține performanța și rolul meu, ca antrenor, este să ajut oamenii să treacă dincolo de confortul unui fotoliu de acasă. Mișcarea înseamnă gândire, dorință și performanță. Dorința permanentă de a fi mai bun, în fiecare zi, în tot ceea ce faci. Nu trebuie să răstorni munți pentru asta! Trebuie doar să vrei și să te implici, zi de zi.

Energy Cycling nu este despre performanța sportivă, este despre tine și despre puterea ta de autodepășire. Este despre sănătate și optimism. Te aștept oricând să descoperi .... că se poate.

Despre noi

geseidl logo

Soluții inteligente pentru dezvoltarea afacerilor în România

Geseidl Consulting Group

Str. Ana Ipătescu, Nr. 20, Cod 100337,
Ploiești, Prahova, Romania


Copyright ©2017-2024 Geseidl Consulting Group. Toate drepturile rezervate.