Parteneriatele sunt pentru noi esențiale. Ca firmă expert contabil nici nu am putea exista fără certificarea CECCAR sau nu ne-am putea numi firmă de audit fără certificăriea CAFR. CCF ne certifică titulatura de consultanți fiscali iar de la ANEVAR am obținut titlul de expert evaluator.

Pe lângă aceste organizații profesionale, care ne certifică competența, TUV Rheinland Sud ne certifică din 2007 și calitatea sistemului de management implementat.

Dar, probabil cel mai important parteneriat îl avem cu firma Hans & Associés din Franţa, leader de piaţă în regiunea Alsacia, care are în momentul de faţă 8 sucursale. Cei 150 de angajaţi permanenţi se ocupă de aproximativ 3000 de clienţi, oferind servicii de contabilitate, audit, cenzorat şi consultanţă.

Activitatea grupului Hans & Associés este apreciată în Alsacia pentru iniţiativa Réussire en Roumanie, iniţiativă prin care este promovată piaţa de afaceri din România, fiind prezentată investitorilor francezi. Această iniţiativă a avut de-a lungul anilor un real succes, mai ales prin prezenţa grupului Hans & Associés în Timişoara.

Hans & Associés este interesat de pregătirea forţei de muncă, investind în l’Ecole Supérieure de Gestion et de Management din Mulhouse.

De asemenea Hans & Associés este implicat în sprijinirea economiei din regiunea Alsacia creând Capital Initiative, o bancă de investiţii, pentru promovarea proiectelor de investiţii în zonă.

Deoarece şi noi şi grupul Hans & Associés avem aceleaşi principii, preocupări şi mod de abordare al afacerii, am hotărât ca din noiembrie 2008 Geseidl să reprezinte grupul Hans & Associés în România. Deci, clienţii francezi care vor investi în România, vor găsi de acum o bază solidă pentru susţinerea afacerii, Geseidl aplicând acelaşi mod de lucru ca şi partenerul său.