Home / Parteneri

Parteneri


Parteneriatele sunt esențiale pentru noi. Ca firmă activă în domeniul expert contabil nici nu am putea să ne exercităm profesia fără certificarea C.E.C.C.A.R. sau nu ne-am putea numi firmă de audit fără certificarea C.A.F.R.. Camera Consultanților Fiscali (C.C.F.) ne certifică titulatura de consultanți fiscali, iar de la A.N.E.V.A.R. am obținut titlul de expert evaluator.

Pe lângă aceste organizații profesionale, avem și alți parteneri importanți care ne certifică competența.


Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România(”CECCAR”)

CECCAR, în calitate de organism profesional, se preocupă continuu de dezvoltarea competențelor şi abilităților profesionistului contabil, care să îi permită furnizarea de servicii suplimentare celor tradiționale, la un nivel de calitate ridicat, diminuând considerabil, în acest fel, decalajul dintre cererea de servicii a mediului de afaceri impusă de globalizare, de digitalizare și de o concurenţă din ce în ce mai mare şi baza de competenţe ale profesionistului contabil. În acest sens, printr-un proces de cercetare continuu, în parteneriat cu mediul universitar şi cu cel de afaceri, CECCAR urmăreşte şi susţine evoluţia pozitivă a carierei profesionistului contabil, mai ales prin identificarea noilor cerinţe de formare profesională continuă, asociate acesteia, ca premisă a unor acţiuni eficiente.

Camerei Auditorilor Financiari din România ("CAFR")

Misiunea Camerei Auditorilor Financiari din România ("CAFR") este de a construi pe o baza solidă, identitatea și recunoașterea publică a profesiei de auditor financiar din România, având ca obiectiv principal dezvoltarea susținută a profesiei și întărirea acesteia cu Standardele de Audit și Codul privind conduita etică și profesională în domeniul auditului financiar, prin asimilarea integrală a Standardelor Internaționale și a Codului de etică al IFAC, care să permită auditorilor financiari, membri ai CAFR să ofere servicii de audit financiar de o înaltă calitate, în interesul publicului, în general și al comunității de afaceri, în special.

Asiciația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România are drept scop organizarea, coordonarea și autorizarea exercitării profesiei de evaluator autorizat în România, reprezentarea și protejarea intereselor profesionale ale membrilor săi, asigurarea exercitării independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale și a unui înalt nivel de calificare profesională, precum și promovarea standardelor, metodelor și tehnicilor de evaluare în activitatea evaluatorilor autorizați.

Camera Consultanților Fiscali (C.C.F.)

Camera Consultaţilor Fiscali este constituită din consultanţi fiscali, consultanți fiscali asistenți, societăți de consultanță fiscală, membri activi şi inactivi, înscrişi în Registrul consultanţilor fiscali şi al societăţilor de consultanţă fiscală.

Camera Consultaţilor Fiscali asigură accesul la profesia de consultant fiscal, autorizarea activităţii de consultanţă fiscală precum şi organizarea si coordonarea acesteia.

CIEL România

Prima companie din România specializată în dezvoltarea de soluții software financiar-contabile la cheie, insoțite de servicii profesionale de customer support. De peste 25 de ani, dezvoltă cele mai performante programe de gestiune comercială, contabilitate, salarii, imobilizări, audit, revizuire și facturare. În completarea aplicațiilor software stabile, ușor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, îți asigură cele mai complexe servicii de customer support.

BaseT - Magazin IT online din Ploiesti - Laptopuri, Tablete, Monitoare ...

Pe parcursul celor peste 12 ani de funcționare, firma și-a diversificat activitatea, astfel încât, la acest moment, pe langa activitatea de baza, au și activități de service și intreținere tehnică de calcul, comercializare de accesorii, imprimante și consumabile, activități de transmitere de date etc.

Astăzi, Base Trading SRL a devenit una din principalele firme de IT din județul Prahova, având vânzări de peste 10.000 sisteme de calcul, imprimante și copiatoare, totodată caștigând încrederea clienților prin produse de calitate, prețuri accesibile, service calificat și promptitudine.

HSEQ Consulting

Când vine vorba de securitate și sănătate în muncă, apelăm la ajutorul celor de la HSEQ Consulting. Înființată în 2005, HSEQ Consulting este axată pe servicii de consultanță în domeniul securității și sănătății în muncă și programe de formare profesională care încurajează progresul și ajută companiile să-și consolideze poziția pe piață și viitorul în afaceri. Fiind în permanență alături de clienți și colaborând cu oameni de valoare, a ascultat dorințele, a identificat necesități și astfel a transpus în practică toate acestea reprezentând portofoliul serviciilor, cursurilor și seminariilor pe care îl oferă tuturor celor care doresc să descopere.

Sorin Petculescu - Fotografie comercială - Cursuri de fotografii - Studio Foto

Un parteneriat pe care l-am descoperit recent, dar pe care dorim să îl dezvoltăm de acum înainte, îl reprezintă cel cu fotograful Sorin Petculescu. Viziunea și echipamentele utilizate ne-au determinat să ne lăsăm imaginea pe mâinile sale.

Sorin Petculescu este fotograf specializat în fotografie comercială de studio, evenimente business, portretistică, beauty și make-up, produs, mâncare, precum și fotografie corporastică și industrială.