Cine suntem și ce ne dorim să facem?

Misiunea echipei Geseidl este: „Noi, echipa Geseidl, existăm pentru a face lumea mai bună! Nouă ne pasă de cei de lângă noi! Vrem să ajutăm pe cei care pornesc o afacere, vrem să fim un real sprijin celor care sunt consacrați și vrem să le oferim tuturor încredere și siguranță că își vor atinge obiectivele, la timp, de fiecare dată, prin profesionalismul echipei noastre. Am căutat și vom căuta mereu cele mai bune soluţii în tot ceea ce realizăm, pentru a face viața mai frumoasă tuturor.

Și cum reușim să facem lumea mai bună, viața mai frumoasă tuturor? Prin lucruri mici, făcute în fiecare zi, din ce în ce mai bine, punând umărul alături de cei de lângă noi în toate proiectele realizabile în care ne putem implica. În noiembrie 2016 am reușit să înființăm Asociația Geseidl pentru Sport și Sănătate, prin care dorim să sprijinim proiectele sportive ale comunității și să încurajăm cât mai multă lume să vină către sport, în orice formă: ca părinte care își susține copilul la un mic eveniment, ca tânăr care dorește să se afirme în activitatea care îi face plăcere, ca echipă acolo unde mai mulți entuziaști își stabilesc un obiectiv comun, ca sportiv de performanță în devenire, ca antrenor român care activează în România.

Avem alături de noi mai mulți antrenori, fiecare activând în cluburi sportive de renume național (ciclism și atletism deocamdată), cu rezultate deosebite în ultimii ani (sute de medalii) care au nevoie de sprijinul nostru. În mâna lor și cu ajutorul nostru, copii talentați pot ajunge campioni naționali sau internaționali, iar ceilalți din cluburile respective pot duce o viață de sportiv, o viață sănătoasă, un model pentru tânara generație. Tinerii aceștia ne sunt un model tuturor prin pasiunea pe care o au pentru sport și performanță în condițiile în care nu au sprijin decât din familie.

Ne-am dorit să înființăm această asociație pentru că vrem să aducem sportul înapoi către populație. Vrem să încurajăm sportul de masă și evenimentele unde cât mai mulți „tineri în cuget și simțire” să alerge, să concureze, să încurajeze și să se bucure și de această parte a vieții cu toată ființa, direct, față în față, nu doar din spatele televizorului.

Vrem prin sport să aducem nu doar sănătate celor care îl practică dar și socializarea care vine cu orice eveniment sportiv! Să ne cunoaștem și în afara facebook-ului, a whatup-ului și sms-urilor. Să ne cunoaștem în afara întâlnirilor de afaceri și să ne îmbogățim viața cu prietenii frumoase!

Ai vrea să ne ajuți. Cum ne poți sprijini?

Dacă îți place ideea noastră și vrei să ne ajuți este foarte simplu! Avem nevoie de:

  • voluntari
  • idei de proiecte
  • sponsorizări

Cum pot fi un voluntar?

Oferindu-te ca voluntar, nu? Dacă îți plac ideile noastre și vrei să participi alături de noi, trimite-ne un email la voluntariat@geseidl.ro! Avem nevoie de ajutorul tău și te așteptăm cu drag!

Idei de proiecte

Abia am început și în mintea noastră sunt multe idei, așa ca albinele în stup… Am fost implicați în organizarea de evenimente publice și am participat la multe competiții, atât ca sportivi cât și ca organizatori și mai recent părinți! Dar, pe lângă ideile noastre, orice idee nouă este bine venită:

  • proiecte de evenimente orientate către educație sportivă (gen Bike4Kids din 2015);
  • proiecte de susținere a performanței;
  • proiecte de evenimente de tipul competițiilor sportive (OPEN + categorii);
  • proiecte de evenimente sportive NEcompetitive;
  • proiecte de prezentare a sportului în școli/grădinițe;
  • proiecte de cunoaștere a campionilor locali (sportivi/antrenori): față în față, discuții, prezentare istoric sportiv;
  • alte idei.

Sponsorizarea din partea unei societăți comerciale

Din 2016 Codul Fiscal a devenit mai permisiv și limita de deductibilitate a sponsorizării a crescut. Astfel firmele vor putea să scada din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări în limita a 5 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Adică, dacă ai o societate comercială cu impozit pe profit, ai putea, fără nicio cheltuială suplimentară din partea ta, să ajuți un ONG în limitele de mai sus printr-un contract de sponsorizare care nu trebuie făcut la notar ci direct între părți! E chiar foarte simplu (vezi aici detalii suplimentare)!

Dacă vrei să ne susții contractul completat este chiar aici: 2016.12.06 – GSS – Model Contract de sponsorizare
Îl poți descărca, completa și semna. Apoi poți face plata în contul de lei, specificat în contract. Nu uita să ne trimiți și nouă un formular 🙂

Îți mulțumim și te așteptăm la evenimentele noastre!

Sponsorizarea din partea unei persoane fizice

Știai că, fără nici o cheltuială, poți să ne susții? E foarte simplu, completezi o declarație cu numele tău și CNP-ul, ne-a dai nouă sau o trimiți la ANAF. Astfel un mic, mic procent (2%) din impozitul pe care l-ai plătit va fi transferat către noi.

Dacă ai venituri din salarii poți completa formularul 230. Dacă ai venituri din alte surse poți completa declarația 200.

Îți mulțumim și te așteptăm la evenimentele noastre!