12.082016
1 0
Eveniment CECCAR – „Pentru Dumneavoastră, Doamnelor”

Eveniment CECCAR – „Pentru Dumneavoastră, Doamnelor”

În data de 08.12.2016, Reprezentanții echipei Geseidl au avut onoarea de a lua parte la evenimentul Pentru Dumneavoastră, Doamnelor”, având ca subtitlu „în așteptarea sărbatorilor de iarnă…”, organizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România- CECCAR Filiala Prahova, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Prahova și cu Ploiești Shopping City.

Evenimentul a reunit reprezentante de marcă ale anteprenoriatului prohovean și românesc, femei- manager, care conduc afaceri de succes alături de doamne din administrație, învațământ, sănătate, cultură, presă și alte domenii, care au prezentat:

– Informații deosebit de utile pentru femei, circumscrise temei de sezon;

Aspecte privind rolul și importanța femeii în lumea actuală, în numeroase sfere ale vieții sociale;

– Evidențierea in cadrul acestui eveniment prin prezentări interesante, utile și atractive, prin povești de succes ale unor doamne care au performat în domeniile pe care le reprezintă.

Alocuțiunile au fost susținute de către:

1. Carmen NegoițăFashion editor – Prezentare „Feminitate- Eleganță- Stil- în așteptările de iarna”

2. Sephora – Prezentare de brend și produse, demostrație machiaj de sarbători.

3. Iuliana Barbu- responsabil promovare Centrul Medical Sanconfind – Prezentare Îngrijirea și relaxarea de sărbători- terapii de recuperare, beauty &welness, Spa și alte servicii medicale prezente și în proiect de dezvoltare

4. Nicoleta Mocanu– Manager Nico Fitness Ploiești – Prezentare „Cum să ne păstrăm în formă mai ales după sărbători, metode de tonifiere și întreținere a tonusului prin mișcare”

5. Virginia CiocanAutor al lucrării „Tinerețe fără bătrânețe” – Prezentare „Cum să păstrăm tinerețea și prospețimea cu ajutorul plantelor anti-îmbătrânire”

6. Lucian Gregoiu– Manager Technique Cosmetics – Prezentare „Importanța frumuseții și a sănătății părului și a tenului, produse profesionale hair-care și face-care”.

7. Prezentare de moda cu brendurile Poema, Koton, Mizar și Steilmann – comentata de Carmen Negoiță

8. Florentina Rusev– Manager WOWTea – Prezentare „Sănatatea cu ajutorul unei rețete originale de ceaiuri, produse și terapii WOWTea”

9. Izabela Alexe– Director Executiv Fundația Comunitară Prahova – Prezentare „Mai darnici și mai generoși în așteptarea sărbătorilor”

10. Ioana Dinescu– Director Oriflame – Prezentare „Brend și produse”

11. Diana VoicanMedic/ Dietetician – Prezentare „Despre obiceiuri alimentare sănătoase în preajma sărbătorilor”

12. Florin Grigore- Director Comercial Stenota – Prezentare „Vinul Stenota- un aliat cu stil al bucatelor de sărbători”

13. Anda Mănescu– Manager Victorion Luxury Fashion – Prezentare „creații vestimentare populare sau de inspirație populară, soluții shic pentru petrecerile sărbătorilor de iarnă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *