11.112017
0 0
25 ani de la înființarea Facultății de Științe Economice din UPG Ploiești

25 ani de la înființarea Facultății de Științe Economice din UPG Ploiești

Din 2003, noi, echipa Geseidl, oferim clienților noștri servicii de consultanță, audit și contabilitate și mulți dintre economiști licențiați, care au fost sau sunt membri ai echipei Geseidl, ne-am format în cadrul specializărilor Facultății de Științe Economice din cadrul UPG Ploiești.

Ne face onoare să sărbătorim un sfert de secol de la înființarea Facultății de Științe Economice din UPG Ploiești, alături de profesorii noștri și de foștii noștri colegi. Cu această ocazie aniversară, gândurile noastre se îndreaptă către cei care ne-au ajutat să descoperim tainele economiei și să facem primii pași în meseria noastră.

Aplicând ceea ce am învățat în școală, am pornit cu dreptul și am reușit să facem performanță în acest domeniu, performanță care este recunoscută atât pe plan local, național cât și internațional. De câțiva ani țintim piața internațională, construind relații solide cu parteneri din UE/SUA. Suntem ferm convinși că reușita noastră este și a cadrelor didactice și auxiliare care ne-au ajutat să învățăm, a tuturor celor care au condus și susținut activitatea facultății în acești 25 de ani dar și a colegilor care ne-au fost sau ne sunt alături.

Așa cum am făcut timp de 14 ani, noi, echipa Geseidl, vom continua să oferim absolvenților șansa să vină alături de noi în această frumoasă profesie (prin programul Geseidl Start Plus), iar studenților posibilitatea să facă practică la noi, în așa fel încât să construim împreună cu UPG economiștii de mâine și să contribuim la prestigiul profesiei!

La mulți ani, UPG! Gaudeamus igitur!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *